Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

RAGE 2

Új játékmóddal és nehézséggel bővült a Rage 2

Ha nem nyújtott elég kihívást a játék, akkor próbáld ki az Ultra Nightmare nehézségi szintet!

2019.07.26. 10:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Hogy jobb lett-e a Rage 2 a sok évvel ezelőtti első résznél, az erősen kérdéses, mindenesetre rosszabb nem lett nála. A fejlesztő Avalanche Studios ugyanakkor messze nem hozta ki a játékból azt, ami egyébként benne rejlett, és amire a stúdió egyébként képes is lenne (legalábbis más játékai alapján). De azt azért el lehet mondani róluk, hogy igyekeznek a premier után is fenntartani az érdeklődést a játék iránt, új tartalmakkal bővíteni a játékélményt.

A napokban megérkezett az új frissítés, amely több ilyen újdonságot is hozott magával. Az egyik érdekesség a B.J. Blazkowicz szinkroncsomag, de új cheat kódokat is kaptunk (bizony, van még ilyen), illetve új twitch bountyk is kerültek a játékba. Ennél viszont sokkal nagyobb kaliberű újdonság a new game+ mód, amely a sztori küldetések teljesítése és az összes ark feloldása után válik elérhetővé. Ebben újrakezdhetjük a teljes kampányt, de az első végigjátszás során elért összes fegyverünk, járgányunk, képességünk és felszerelésünk megmarad. Ezzel párhuzamosan a nehézségi szint is emelkedik, illetve az arkokban ezúttal meglepetésekre lehet számítani.

Új játékmóddal és nehézséggel bővült a Rage 2

Szintén újdonság az Ironman mód, amely szimplán annyit tesz, hogy egyetlen élettel kell végigjátszani a játékot. Ha meghaltál, kezdheted elölről. De ezzel még nincs vége, még erre is rátehetsz egy lapáttal, ha igazi kihívásra vágysz: válaszd az ultra nightmare nehézségi fokozatot, az ugyanis szinte a lehetetlennel egyenértékű.

A frissítésből természetesen a hibajavítások és a játékmenet kisebb-nagyobb finomhangolása sem maradhatott ki. A felugró üzenetek nem állítják le a játékot, kaptunk zseblámpát, kikapcsolhatjuk az ark oktatópályákat és átugorhatjuk a hosszú nyitó párbeszédet Prowley-val.

A Rage 2 következő nagy bővülése a tervek szerinte szeptemberre várható, ekkor érkezik az új sztori küldetéseket, új helyszíneket, új fegyvereket és képességeket, valamint új ellenséget hozó kiegészítő, a Rise of the Ghost is. Ezt pedig novemberben követi a második kiegészítő, amely címmel még nem rendelkezik, de új sztorit, új küldetéseket, új helyszíneket és új ellenséget ad a játékhoz. ■

RAGE 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
RAGE 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló