25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Augusztusban kap demót az NBA 2K20

Belekóstolhatunk a myCAREER módba, kipróbálhatjuk a myPLAYER karakterszerkesztőt, de persze pályára is léphetünk majd a demóban.

Írta: GeryG

A 2K Games lassan felpörgeti az NBA 2K20 marketinggépezetét, hiszen a premier közeledtével egyre több információ lát napvilágot a kosaras játék idei epizódjáról. Nemrégiben arról számolhattunk be, hogy a sorozat történetének legbőségesebb dalválasztékával jelentkezik az új rész, most pedig a demóról adhatunk hírt.

A játék kipróbálható verziója augusztus 21-én érkezik meg, és több játékelemet is tartalmazni fog. Egyfelől belekóstolhatunk a myCAREER játékmódba, valamint a myPLAYER karakterszerkesztőbe is. Az utóbbival megalkotott karaktert természetesen a teljes játékba is tovább vihetjük majd. Persze a játék lényege továbbra is a kosarazás, így a demóban is pályára léphetünk majd egy-két mérkőzés erejéig.

Az NBA 2K20 teljes verziója szeptember 6-án kerül a boltok polcaira PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

NBA 2K20

Platform:

Fejlesztő: 2K Sports

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2019. szeptember 6.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!