Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stygian: Reign of the Old Ones

Hetekben belül megjelenik a Stygian: Reign of the Old Ones

Szeptemberben újabb Lovecraft videojátéknak örülhetünk.

2019.08.05. 14:46 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Most már tényleg kijelenthetjük, hogy napjainkban a Lovecraft játékok virágkorát éljük. Az elmúlt hónapokban, években ugyanis egészen sok olyan játék jelent meg, amelyek a horroríró novelláin alapulnak vagy legalábbis valamilyen szinten kötődnek hozzájuk. Ilyen volt a Magrunner: Dark Pulse, a Darkest Dungeon, a Conarium, a Call of Cthulhu, a The Sinking City vagy az Achtung! Cthulhu Tactics. Hogy a készülő Moons of Madnessről ne is beszéljünk.

Hamarosan újabb ilyen horrorjátékot köszönthetünk, szeptemberben jön ugyanis a tavaly bejelentett Stygian: Reign of the Old Ones. Az oldalnézetes, egészen egyedi (kissé groteszk) látványvilággal rendelkező kalandjátékban Arkham elátkozott városában találjuk magunkat, ahol mindenki a világvégére készül. Az általunk nyolc 1920-as évekre jellemző archetípusból kiválasztott karakter sem lesz mindenható, az által megtapasztalt szörnyűségek lassan, de biztosan megbontják majd az elméjét. A játékban ezért fontos szerepe lesz a hitnek, amely megfékezheti ezeket a folyamatokat. A harcok körökre osztva zajlanak majd, ellenfeleink pedig az egyszerű emberektől kezdve a teljesen eltorzult fantázialényekig terjednek majd.

A Stygian: Reign of the Old Ones a Cultic Games stúdiójában készül és a legfrissebb hírek szerint szeptember 26-án fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Stygian: Reign of the Old Ones
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Stygian: Reign of the Old Ones

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló