Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Ők a Borderlands 3 Vault Hunterjei

Saját előzetesben mutatkozott be Zane, Moze, Amara és FL4K.

2019.08.12. 15:47 | GeryG | kategória: Játék

Szeptemberben újra Pandora világában, választhatunk magunknak egyet a több millió fegyvervariáció közül, hogy aztán szitává lőjünk vele minden szörnyet és ellenséget a Borderlands 3-ban. A Gearbox a sorozat korábbi részeihez hasonlóan mindezt most sem névtelen hősök bőrébe bújva teszi lehetővé, hanem nagyon is egyedi karaktereket alakítva.

A napokban négy video került fel a világhálóra, amelyben a négy választható karakter mutatkozott be. Menjünk sorban! Először is itt van Zane, aki maga is a Pandorán született, félig-meddig már visszavonult bérgyilkos. Mindig van valamilyen kütyü a tarsolyában.

Aztán következzen Moze, az egykori Vladof-katona. Igazi szakértője a gépesített harcászatnak, ezért nem meglepő, amikor saját robotjába pattanva szórja az ólmot.

Amara sem egyszerű figura, egy rakás különleges képességgel bír. Ezeket pedig előszeretettel veti be a harc közben, néha nyolc kart növesztve, és halálra rémítve az ellent.

És végül itt van FL4K, a robot. Ő nem csak a mesterlövészpuskával bánik… mesterien, de imádják a pandorai vadak is, akik minden parancsát követik a harcmezőn.

A Borderlands 3 tehát most is egész érdekes karaktereknek ad majd otthont, nekünk csak választani kell. A választás napja szeptember 13-án jön majd el PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló