Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare ray tracing trailer

Új játékmenet-bemutatóban nézhetjük meg, milyen lesz a maximumra húzott grafika.

2019.08.19. 23:01 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Ha még az idei év nem is annyira, a 2020-as már sokkal inkább a ray tracingről szólhat. Egyfelől az Nvidia már egy éve elérhetővé tette az RTX-es kártyáit, másfelől a hírek szerint az AMD jövőre válaszolhat erre egy csúcskategóriás kártyával. Arról nem is beszélve, hogy a következő konzolgeneráció képviselői is támogatni fogják már a ray tracinget.

De mindez mit sem érne, ha a játékfejlesztők nem szánnának időt és energiát a technológia kiaknázására. És úgy néz ki, hogy egyre több csapat vállalja be, hogy felkészítik játékaikat a valós idejű ray tracing támogatására.

Így tesz az Infinity Ward is, akik már a következő játékukban, az ősszel érkező Call of Duty: Modern Warfare-ben is elérhetővé teszik a grafikai extrákat. Erről pedig ma érkezett egy vadonatúj előzetes is. A ray tracing az egyszemélyes kampány és a 2v2 Gunfight multiplayer módban lesz elérhető, és elsősorban az árnyékok élethű megjelenítéséért fog felelni.

A Call of Duty: Modern Warfare PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is október 25-én fog megjelenni. ■

előző
következő
Call of Duty: Modern Warfare ray tracing trailer
Call of Duty: Modern Warfare ray tracing trailerCall of Duty: Modern Warfare ray tracing trailerCall of Duty: Modern Warfare ray tracing trailerCall of Duty: Modern Warfare ray tracing trailerCall of Duty: Modern Warfare ray tracing trailerCall of Duty: Modern Warfare ray tracing trailer
Call of Duty: Modern Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló