Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

The Cycle: Frontier

Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!

A Yager szerényen csak új műfajteremtőnek nevezi játékát.

2019.08.21. 11:24 | GeryG | kategória: gamescom 2019

A Yager eddigi egyetlen jelentősebb sikerét a 2012-es Spec Ops: The Line jelentette, a stúdió az óta nem sok vizet zavart a játékiparban. Sokáig dolgoztak ugyan a Dead Island 2-n, ám azt a projektet elvette tőlük a Deep Silver, amiből volt is némi csörte a stúdió és a kiadó között. A csapat legutóbb – tavaly ősszel – az ingyenes Dreadnoughttal jelentkezett, ám azzal sem váltották meg a világot.

Most – lényegében a semmiből – megérkezett a stúdió legújabb játéka, a The Cycle. Nem aprózzák el a dolgot, hiszen már most szabadon kipróbálható a játék alfa változata, ehhez csak az Epic Games Store-ba kell ellátogatni (a játék egyébként a Steamen is meg fog jelenni, sőt, a 2020. február 28-tól március 2-ig tartó következő zárt alfára a hivatalos oldalon való regisztrálás után itt is lehet esélyünk).

És, hogy érdemes-e? Nos, a stúdió szerényen csak műfajteremtőként emlegeti az alkotást, ám a fenti trailer alapján nem jöttünk még rá, hogy mi az, amit még nem láttunk máshol.

A The Cycle egy PvPvE multiplayer FPS, amelyben különböző küldetéseket kell teljesíteni. A történet szerint az ismert univerzumot befolyásos frakciók uralják, ám a peremvidéken még bőven akadnak meghódítatlan világok. Ilyen a Fortuna III bolygó is, amely elég zord vidék, ezért még egyetlen frakció sem tette rá a kezét. Ugyanakkor tele van mindenféle értékes nyersanyagokkal, amelyek beszerzésére zsoldosokat bérelnek fel. Mi is egy ilyen zsoldost alakítunk, akivel – a küldetésünk függvényében – hol ásványokat kell begyűjtenünk, hol a vadvilágot megritkítanunk. És mindenekelőtt még időben lelépni a bolygóról, mielőtt az végezne velünk – mert előbb-utóbb biztosan fog, méghozzá egy pusztító vihar formájában. És persze nem mi leszünk az egyetlen zsoldos a bolygón, a többi játékos is ugyanarra hajt majd, mint mi. Hogy társulunk velük vagy megpróbáljuk levadászni őket, az már rajtunk áll. De rajtuk is…

A The Cycle egyelőre tehát kizárólag PC-re érhető el, konzolos változatról pedig nincsenek hírek. ■

előző
következő
Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!
Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!Próbáld ki a The Cycle alfa változatát!
The Cycle: Frontier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Cycle: Frontier

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló