Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 gamescom trailer

Egy új karaktert és a célplatformokat is leleplezték az új előzetesben.

2019.08.21. 13:06 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

Jövőre újra a harag utcáira léphetünk – immáron negyedik alkalommal. A Streets of Rage 4-et még tavaly nyáron jelentette be a Dotemu kiadó, a fejlesztést a Lizardcube és a Guard Crush Games közösen végzi.

Ahogy a sorozat korábbi epizódjai, úgy ez is egy oldalnézetes verekedős játék lesz, ám nem egy klasszikus arénában gyepálhatjuk el az ellenfeleinket, hanem sikátorokban és épületekben előre haladva. A játék természetesen a gamescomon is jelen van, ahonnan egy vadonatúj előzetes érkezett róla. Ebből több érdekes dolog is kiderül. Egyfelől tisztázódtak a platformok: PC mellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is elkészül a játék. Másfelől leleplezték a harmadik választható karaktert is.

Eddig úgy tudtuk, hogy Blaze Fielding és Axel Stone bőrébe bújhatunk majd, de most már biztos, hogy mellettük a gitárhős Cherry Huntert is választhatjuk. Ő egyébként az eredeti Streets of Rage karakter, Adam Hunter lánya. A videóból a bunyók helyszíneiből is kapunk ízelítőt: neonfényes háztetőkön, liftekben, reptéri hangárakban és a csatornában is kioszthatunk néhány pofont.

A Streets of Rage 4 egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan csak valamikor jövőre érkezhet meg. ■

előző
következő
Streets of Rage 4 gamescom trailer
Streets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailerStreets of Rage 4 gamescom trailer

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló