Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

GreedFall

A társak fontossága a GreedFallban

A szerepjáték is kint van a gamescomon, ahol új előzetest kapott.

2019.08.21. 14:11 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2019

A Spiders stúdiójában készülő GreedFall a Focus Home Interactive egyik legfontosabb játéka lehet idén ősszel. A szerepjáték a viktoriánus korban játszódik, de egy képzeletbeli szigeten, Tree Fradee-n. A játék természetesen a gamescomon is kint van, ahonnan egy vadonatúj előzetes érkezett róla.

Ebben a készítők a társaink fontosságáról mesélnek nekünk. Mivel elsősorban diplomataként érkezünk meg a szigetre (az persze rajtunk áll, hogy kit képviselünk), nagyon fontos, hogy milyen arcokkal vesszük körbe magunkat. Lényegében bármely frakcióból választhatunk magunk mellé társakat, ám nem tekinthetünk rájuk egyszerű fegyverhordozókként, nekünk is figyelnünk kell rájuk.

Minden szereplőnek megvannak a maga gondolatai, céljai, feladatai és küldetései. Ha ezeket túl hosszú ideig hanyagoljuk el a saját céljaink miatt, akkor könnyen faképnél hagyhatnak minket. Ha viszont segítünk nekik, akkor nem csak hűséges barátokra, de szövetségesekre és esetenként szeretőkre is szert tehetünk. De ugyanígy figyelnünk kell arra is, hogy az egyes küldetésekre – legyen szó csatákról vagy diplomáciáról – milyen társakat viszünk magunkkal. Ha például egy olyan frakcióval megyünk tárgyalni, akik ellenségesek valamelyik társunk által képviselt frakcióval, akkor eleve hátrányból indulunk. És persze fordítva.

A GreedFall szeptember 10-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a hivatalos oldalon már most elő lehet rendelni. ■

GreedFall
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
GreedFall

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló