Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2019

The Waylanders

The Waylanders – időutazós RPG a gamescomon

A játék forgatókönyvéért Emily Grace Buck és Chris Avellone felelnek, a zenéket pedig Inon Zur jegyzi.

2019.08.26. 15:22 | GeryG | kategória: gamescom 2019

Bár már tavaly óta lehet tudni, hogy a Gato Studio boszorkánykonyhájában készül a The Waylanders, a játék csak az idei gamescomon mutatta meg magát először. Most is csak egy cinematic trailert kaptunk, némi információ kíséretében. A The Waylanders egy olyan fantasy szerepjáték lesz, amelynek világát a kelta mitológia ihlette, míg játékmenetének megalkotásakor más sikerjátékokból (Baldur’s Gate, Dragon Age: Origins) igyekeznek ötleteket meríteni.

A történet egy csapat időutazó kalandorról szól, akik a kelták ideje és a sötét középkor között ingáznak. Ez természetesen maga után vonja, hogy a döntéseink a szokásosnál is komolyabb következményekkel járhatnak, hiszen ha a múltban valamit megváltoztattunk, akkor annak a későbbi időkben is érezhető hatásai lesznek

Szerepjáték lévén most is lesznek társaink, akikkel hosszasan el is beszélgethetünk majd. Illetve karakterünket hat fő- és harminc alosztályból választhatjuk ki, fajokból pedig öt lesz a játékban, ezek mind a kelta mitológián alapulnak. Hősünket természetesen a legapróbb részletekig magunk alkothatjuk meg.

A The Waylanders fejlesztésénél igazi veteránok is közreműködnek, hiszen a forgatókönyv utolsó simításait Chris Avellone és Emily Grace Buck végzi el. A zenéket pedig Inon Zur jegyzi, aki korábban a Dragon Age: Origins, a Soulcalibur V és a Dragon’s Dogma muzsikájáért is felelt.

A The Waylanders valamikor 2020-ban fog megjelenni kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
The Waylanders – időutazós RPG a gamescomon
The Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomonThe Waylanders – időutazós RPG a gamescomon
The Waylanders
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Waylanders

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló