Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jumanji: The Video Game

Először mozgásban a Jumanji: The Video Game

Első ízben nézhetünk bele a játékmenetbe, a játék pedig egy héttel a tervezett előtt érkezik meg.

2019.08.31. 12:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart és Karen Gillan főszereplésével 2017-ben kapott folytatást az egykori kalandfilm, a Jumanji. A Welcome to the Jungle elég jó fogadtatásban részesült ahhoz, hogy elkészülhessen a folytatás. Ez lesz az idén karácsonykor mozikba kerülő Jumanji: The Next Level. De nem kell egészen addig várni, hogy egy picit belekóstoljunk a kalandokba.

Novemberben jön ugyanis a Jumanji: The Video Game, amely leginkább a 2017-es mozihoz fok kötődni. Ebben is visszatérnek a már megismert karakterek – Dr. Bravestone, Ruby, Prof. Shelley és Mouse –, hogy megpróbálják megmenteni Jumanji világát.

Ami a játékmenetet illeti, egy négyfős kooperatív akció-kalandjátékhoz lesz szerencsénk, amelyben minden karakter más képességekkel segítheti a csapatot, a cél pedig az ékkövek összegyűjtése. Ahogy egyre több kalandban veszünk részt, úgy oldhatunk fel újabb képességeket és felszereléseket hőseinkhez. Mindezt egy könnyed, a régi idők ügyességi játékait idéző játékban, amelyben hol vadak elől kell menekülni, hol csapdákat kijátszani, hol pedig tűzharcban lenyomni az ellenséget.

A Jumanji: The Video Game egy héttel az eredetileg tervezett időpont előtt, november 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. ■

előző
következő
Először mozgásban a Jumanji: The Video Game
Először mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video GameElőször mozgásban a Jumanji: The Video Game

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló