Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

A Borderlands 3 a kampány után sem lesz unalmas

A Gearbox a PAX Westen fedte fel az end game tartalmakat.

2019.09.04. 14:58 | GeryG | kategória: Játék

Napokon belül megjelenik a hónap talán legjobban várt játéka, a Borderlands 3. A Gearbox természetesen minden alkalmat és lehetőséget kihasznál, hogy egy picit tovább fokozza a hype-ot a játék körül, így a PAX West rendezvényt sem hagyhatták ki. És, ha már ott jártak, leleplezték az end game tartalmakat.

Bár a Borderlands 3 kampánya önmagában is bőséges időtöltést kínál, a befejezése után sem fognak unatkozni a rajongók. Az end games részben visszatér a True Vault Hunter mód, elérjük a Guardian rangrendszert, valamint belekóstolhatunk a Mayhem módba is.

A True Vault Hunter mód tulajdonképpen a más játékokban is előforduló New Game+ játékmódot takarja. Vagyis újra nekiugorhatunk a teljes kampánynak, csak épp a korábbi teljesítéséhez képest összehasonlíthatatlanul nehezebb kihívás vár ránk. Cserébe a jutalmunk is sokkal-sokkal busásabb lesz.

A Guardian rangrendszer valójában a Borderlands 2-ben megismert Badass rendszer továbbfejlesztett változata. Minden karakterünk saját mércével rendelkezik, amelyet a tapasztalati pontok gyűjtögetésével lehet feltölteni. Ahányszor ez sikerül, annyi Guardian érmét kapunk, ezeket pedig három fejlődési fa (Enforcer, Survivor és Hunter) valamelyikén költhetjük el az átlagosnál sokkal erősebb bónuszokra. Ha pedig egy bizonyos mennyiségű érmét felhasználtunk, feloldhatjuk az egyes fejlődési fákhoz tartozó egyedi jutalmakat is, Ezek lehetnek fegyverek, exkluzív kosztümök vagy valamilyen passzív fejlesztés a karakterünkhöz. A Mayhem módot a sztori teljesítése során kapcsolhatjuk be. Ehhez terminálokat kell aktiválnunk, ezzel pedig feloldhatunk három extrém nehézségi fokozatot: Mayhem 1, Mayhem 2 és Mayhem 3. Ezekben az egész játék jelentősen nehezebbé válik, az ellenség sokkal erősebb lesz, jobb páncéllal és fegyverekkel. A fejlesztők elmondása szerint egyből belevágni mondjuk, a harmadik fokozatba felér egy instant öngyilkossággal, szóval jobb döntés fokozatosan felépíteni magunkat és a felszerelésünket. Természeten a nagyobb nehézségért cserébe sokkal jobb cuccokat is kapunk siker esetén.

A Gearbox a PAX Westen az end game tartalmak mellett szót ejtett a Borderlands 2 VR-ról is. A PlayStation 4 változathoz holnap jelenik meg az ingyenes Bad Ass Mega Fun DLC, amely tulajdonképpen az alap Borderlands 2 tizenhat DLC-jét foglalja magába. Az ősz folyamán később az egész csomag – vagyis a VR-játék és a DLC-k – PC-re is meg fog jelenni. ■

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló