Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Az Anno 1800 kimaradt a Uplay Plusból

Az Anno 1800 kimaradt a Uplay Plusból

Bár sokan épp emiatt a játék miatt regisztráltak az első hónapban elméletileg ingyenes szolgáltatásra, egyelőre csalódniuk kell.

2019.09.05. 09:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint arról mi is beszámoltunk, a napokban elrajtolt a Ubisoft új streaming szolgáltatása, a Uplay Plus. A rendszer lényege, hogy a francia kiadó összes játékát elérjük, bármelyikkel szabadon játszhatunk mindenféle töltögetés vagy gépigény nélkül. Ráadásul a kiadó az E3-as bejelentéskor ígéretet tett, hogy az első hónap ingyenes lesz, csak októbertől kell majd havidíjat fizetnünk.

Ám ehhez képest a premier után a regisztrációs oldal szinte azonnal csődöt mondott a hirtelen jött nagy terhelés miatt. Sokan panaszkodtak, hogy dacára a beígért ingyenes hónapnak a rendszer máris előfizetést kért tőlük. A Ubisoft természetesen igyekszik minden felmerült problémát megoldani, sokat már sikerült is nekik. De mostanra kiderült, hogy van még egy elég komoly hiányosság.

Cikkajánló
Anno 1800 teszt – A városépítős széria eddigi legjobb epizódja
A viktoriánus korban játszódik a sorozat legújabb része.
» Olvasd el!

Egészen pontosan egy hiányzó cím a kínálatból, az Anno 1800. Az idén tavasszal megjelent stratégiai játék nagyon jól sikerült, mind a kritikusok, mind a játékosok jó véleménnyel voltak róla. Éppen ezért ez lehetett az egyik legvonzóbb ajánlat, amiért sokan regisztráltak a Uplay Plusra. Csakhogy a játék nem szerepel a kínálatban.

A Ubisoft már reagált is a dologra, elmondásuk szerint technikai problémák merültek fel, ezért nem érhető el egyelőre a stratégia a szolgáltatás keretein belül. De már dolgoznak a hiba kijavításán, azt viszont egyelőre nem tudták megmondani, hogy mikortól kerülhet be a kínálatba az Anno 1800. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló