Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Yooka-Laylee and the Impossible Lair

Már előrendelhető a Yooka-Laylee and the Impossible Lair

A játékban visszatérnek a különleges italok is, amelyek nem csak a játékmenetet, de a látványvilágot is megváltoztathatják.

2019.09.06. 12:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Team 17 még a nyáron jelentette be, hogy a Playtonic dolgozik a 2017-es Yooka-Laylee folytatásán. A Yooka-Laylee and the Impossible Lair premierje pedig mostanra karnyújtásnyira került.

A játékban ismét a kaméleon-denevér páros kalandjait élhetjük át, velük ugrálhatunk végig a 2,5D-s pályákon, de lesz teljesen 3D-s szakaszok is. A párosnak szent küldetésre kell indulnia: meg kell mentenie Phoebee királynő Royal Beettalion Guard egységének tagjait a gaz Capital B fogságából. Ehhez viszont le kell ereszkedniük az Impossible Lair nevű alagutakba is.

A fejlesztők a folytatásban is visszahozzák az első rész egyik legérdekesebb elemét, a varázsitalokat. Összesen hatvannál is több ilyet gyűjthetünk össze, ezekkel pedig alaposan megvariálhatjuk a játékot. Nem csak a játékmenetet frissíthetjük fel olyan funkciókkal, mint a végtelen gurulás, a szupersebesség vagy a keményebb ellenfelek, de ezúttal már a látványvilágra is hatással lesznek.

A Yooka-Laylee and the Impossible Lair október 8-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, de már most elő lehet rendelni a Steamen, valamint a PlayStation Store-ban és a Microsoft Store-ban. Aki így tesz, az megkapja a játék mellé az exkluzív Trowzer’s Top Tonic Packot, benne néhány különleges itallal. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Yooka-Laylee and the Impossible Lair
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Yooka-Laylee and the Impossible Lair

hozzászólások (1)

Raistlin666
Raistlin666 2019.09.06. 16:35
Így a videó alapján egy szemérmetlen (bár elég igényes) Donkey Kong Country nyúlás az egész!
Annak az utolsó része durván nehéz. Ha ez nem a szivatásról fog szólni, akkor lehet beszerezzük...
ajánlott olvasnivaló