Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Project Resistance

Új Resident Evil mellékág – Project Resistance

A csapatalapú túlélőjáték hivatalosan a Tokyo Game Show 2019-en fog bemutatkozni.

2019.09.10. 15:30 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hete már lehet tudni, hogy a Capcom egy új Resident Evil játékon dolgozik, de ez egyelőre nem a Resident Evil 8 lesz. A minap végül kiderült, hogy egy új mellékágról van szó, amely egyelőre a Projekt Resistance munkacímen készül. Kaptunk is egy előzetest, amely annak ellenére, hogy játékmenetet nem mutat, elég sok érdekes részletet elárul.

Egy csapatalapú túlélőjátékra készülhetünk, amelyben a jelek szerint nem katonák, rendőrök vagy hasonlók, hanem egyszerű civilek alkotják majd a csapatot. A videóban négy fiatal araszol óvatosan előre egy Umbrella laboratóriumban, különböző lőfegyverekkel és közelharci fegyverekkel felfegyverkezve. Egy titokzatos idegen pedig egy munkaállomásnál figyeli őket, és zúdítja rájuk a zombikat és más szörnyeket. A video végén a Tyrant is felbukkan.

A Project Resistance hivatalosan a szeptember 12-15. között megrendezésre kerülő Tokyo Game Show 2019-en fog bemutatkozni, akkor remélhetőleg a játékmenetből is mutatnak majd valamit. A premierdátum egyelőre nem ismert, de a játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is készül. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló