Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Sajtóközlemény/hirdetés

Szülinapra igazán egyedi ajándék! (x)

2019.09.12. 12:58 | szerző: hirdetés (x) | kategória: Sajtóközlemény/hirdetés

Közeleg egy születésnap, de tanácstalan vagy, hogy mit is adj, ami biztos sikert arat? Nem akarsz tucat ajándékot, de túlságosan drágát sem? Válaszd az arany középutat, ami garantáltan egyedi, és biztos, hogy senki más nem gondol rá.

Szülinapi Újság
A Szülinapi Újság, ahogy a neve is mutatja, egy szülinapra rendelhető napilap, ami persze emellett egy csomó extra dologgal rendelkezik.

Szülinapra igazán egyedi ajándék! (x)

Ez az újság az ünnepelt személy születésének a napján kiadott napilapok híreit dolgozza fel. Emellett persze címoldalon kap helyet a szenzációs hír, miszerint megszületett az ajándék leendő gazdája. Ez az újság úgy készül, hogy a kiválasztott dátumon megjelent újságokat digitalizálják, majd azokból kiválogatják a legérdekesebb cikkeket, és azokat egy újsággá szerkesztik. Ebből készül egy igazán hiteles újságreplika, ami többféle kiadásban is rendelhető, de ezekről majd később.

Amire mindenképp szükség van az elkészítéséhez:

  • A pontos születési idő (év, hónap, nap)
  • A születésnapos neve
  • Lehetőség szerint egy csecsemőkori fénykép, vagy ha ez nincs, akkor ki kell választani egy grafikát, amit csatolnak a cikkhez
  • Meg kell fogalmazni az üzenetet, amihez remek sablonokkal szolgálnak a szulinapiujsag.hu oldalon.

Opcionálisan választható, hogy belefogalmazzuk-e a szövegbe a születési adatait, mint amilyen a súly és a hossz. Mindemellett az újságba választhatunk egyéni üzenettel készülő keresztrejtvényt, személyre szabott horoszkópot, vagy akár több cikket is írhatunk bele.

Mi történik akkor, ha nincs elegendő anyag az ajándék elkészítéséhez?
Előfordulhat az is, hogy a születésnapon nem került nyomtatásra elegendő újság. Ez a legjellemzőbb a háborúk, forradalmak idején. Az sem ritka, hogy ha a születésnap vasárnapra vagy hétfőre esett, akkor nem igazán volt nyomtatott sajtó, ugyanúgy, ahogy egy időben tv adás sem. Ezért ha ilyen időszakból kell az újságot összeállítani, de nincs elég anyag, akkor egyeztetést követően a környező napok újságjaiból vágnak bele cikkeket, hogy meglegyen a megfelelő oldalszám.

A Szülinapi Újság A/3-as formátumban készül, 12 oldal terjedelemben. Ettől eltérőeket is választhatunk persze, bár ezek többsége felárral jár. Választhatjuk többek között:

  • Merített hengerrel
  • Merített mappával
  • Bőrkötésben
  • Korhű újságlapozóval
  • Keretes egyedi címlapként

Általában elmondható, hogy 1 nap alatt elkészül az egyedi Szülinapi Újság, de ha még ennél is gyorsabban kell, akkor akár pár óra múlva is átvehető, személyesen a Szülinapi Újságnál. Normál elkészítés esetén lehetőség van postázásra is, ami történhet az ajándékozóhoz és az ajándékozott címére egyaránt. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló