Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Yes, Your Grace

Pixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your Grace

Alattvalóid sorsa a Te kezedben lesz jövő évtől.

2019.10.03. 10:48 | szerző: Dino | kategória: Játék

Egy apró, mindössze ötfős brit fejlesztőcsapat, a Brave at Night kezdett neki a Yes, Your Grace készítésének. A sikeres - igaz, nem is túl magas, kb. 2,6 millió forintos célt kitűző - Kickstarter-kampányt záró projekt mögé beállít a No More Robots kiadó is (nekik köszönhettük például a Descenderst).

A pixelgrafikus, királyságmenedzselős RPG-ben egy uralkodó szerepébe helyezkedünk, aki elé sorra jönnek az alattvalók, kisebb-nagyobb kérésekkel, kérdésekkel. A mi feladatunk pedig meghozni a döntést a különböző ügyekben. Ha valakinek nem tetszik a képe, akár börtönbe is dughatjuk, vagy ha tudjuk, hogy lázítani szeretne, ezt megelőzve akár meg is gyilkoltathatjuk, míg a sorban áll, ha pedig valakinek a munkájára nagy szükségünk van, akár a sor hátsóbb részeiből is magunk elé hívhatjuk.

A játék háttere amúgy a szláv mondavilágból merít, a helyszíne pedig egy középkori királyság, ahol különböző szörnyek és misztikus dolgok is jelen vannak. Ha pedig segítségre van szükségünk, felfogadhatunk hadvezéreket, boszorkányokat és vadászokat is.

A Yes, Your Grace 2020-ban fog megjelenni, PC-re és konzolokra, a novemberi publikus bétára pedig már most lehet jelentkezni a játék Discord oldalán. ■

előző
következő
Pixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your Grace
Pixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your GracePixeluralkodós királyságmenedzselő játék lesz a Yes, Your Grace
Yes, Your Grace
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Yes, Your Grace

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló