Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Ray tracinget kap a World of Tanks, RTX kártya nélkül

Az engine fejlesztései már most kipróbálhatóak az enCore RT demóban.

2019.10.15. 17:29 | szerző: Dino | kategória: Játék

Márciusban, a World of Tanks 1.0-s verziójával érkezett meg a játék legújabb engine-je, a Core, amely jelentős látványbeli fejlődést hozott. A Wargamingnél azonban nem álltak le a fejlesztésekkel, és jelenleg az Intel segítségével azon dolgoznak, hogy a manapság népszerű hívószónak számító ray tracinget (vagy magyarul sugárkövetést) elhozzák a játékba. Ráadásul úgy, hogy ne legyen szükség drága videokártyákra (azaz az NVIDIA GeForce RTX sorozatára), hanem azok is látványosabb grafikát kapjanak, akik nem ruháztak be ilyenekre.

A belépési feltétel mindössze a DirectX 11 megléte, a frissített engine hardverigénye megegyezik a játék eddigi igényével. A fejlesztés jelenlegi állapotát ráadásul már most kipróbálhatóvá tették: az enCore RT demo letöltésével bárki kipróbálhatja, hogy mutat a gépén a ray tracinges verzió. Persze a teljes élményhez erősebb hardver is szükséges, de a demo érzékeli a rendelkezésre álló erőforrásokat, és annak megfelelően kapcsolja be a különböző opciókat.

A Wargaming fejlesztői az Intel One API részét képező Intel Embree kódtárat használják, amelynek segítségével a processzor többszálas BVH-konstrukcióval dolgozi, miközben a GPU árnyékolókkal valósítja meg a sugárkövetést.

Cikkajánló
Így újul meg a World of Tanks 1.0-ban a grafikai engine
Hamarosan érkezik az új, Core engine-re épülő PC-s verzió.
» Olvasd el!

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló