Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Legends of Runeterra

A League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajáték

Jövőre érkezik a Riot free-to-play játéka.

2019.10.17. 09:50 | szerző: Dino | kategória: Játék

Az elképesztő sikereknek örvendő League of Legends tízéves születésnapját számos új bejelentéssel ünnepelte meg a Riot Games. Ezek egyike a Legends of Runeterra, amely egy, a LoL világábat alapul vevő, ingyenes stratégiai kártyajáték lesz.

A LoR-ban a League of Legends ismert hősei mellett vadonatúj karakterek is felbukkannak majd, Runeterra minden tájáról. Mindegyikük más és más képességekkel és stratégiai előnyökkel rendelkezik. A lapokhoz ingyen is hozzá lehet jutni, de természetesen vásárolni is lehet majd, akár a játékban megszerzett, akár valós pénzből.

A Legends of Runeterra megjelenése valamikor 2020-ban lesz esedékes, PC-re és Androidra. Előregisztrációra már most lehetőség van a játék weboldalán. Aki regisztrál, az október 21-éig ún. "Preview Patch" keretében már most bepillantást nyerhet a játékba, novemberben pedig újabb lehetőség nyílik annak megnézésére, hogy hol tart a fejlesztés.

előző
következő
A League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajáték
A League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajátékA League of Legends világában játszódik a Legends of Runeterra kártyajáték
Legends of Runeterra
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Legends of Runeterra

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló