Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Model Builder

Virtuális modellezés? Jön a Model Builder

Aki szeret ragasztóval, apró műanyag alkatrészekkel és matricákkal pepecselni, az egy év múlva virtuálisan is hódolhat szenvedélyének.

2019.10.30. 13:55 | GeryG | kategória: Játék

Amikor megjelent a PC Building Simulator, azt gondoltam, már nem sok újat tudnak nekem mutatni. Most mégis. Én magam ugyan nem tartozom a repülő, hajó, autó vagy bármi egyéb jármű modelljei iránt rajongók táborába, de elismerem, hogy megvan a szépsége ennek a hobbinak is. És világszerte milliók vannak, akik hódolnak is neki. Őket célozza meg új játékával a Moonlit stúdió.

A Model Builder ugyanis lényegében egy modellezés szimulátor lesz, méghozzá az ígéretek szerint igen aprólékos fajta. A játékban különféle járművek modelljeit kell majd összeállítani, ehhez pedig mindenféle olyan eszköz a rendelkezésünkre áll, amit a valóságban is használnánk ehhez. A modellezésnek két módja lesz: vagy követjük a pontos instrukciókat, vagy szabadjára engedjük a kreativitásunkat.

Idővel a játék egyre bonyolultabb és több alkatrészből álló modelleket rak elénk, így ezekhez egyre több felszerelést is kell majd használnunk. A fejlesztők ígérete szerint csak azért, mert egy videojátékról van szó, a modellezés semmivel sem lesz egyszerűbb munka, mint a valóságban. Ugyanúgy nekünk kell majd csipesszel kivágni a keretből az alkatrészeket, nekünk kell óvatosan összeilleszteni az egyes részeket, ahogy nekünk kell a dekorációt is felragasztanunk a modellekre.

Az ígéretek szerint már a premierkor is rengeteg modell közül válogathatunk majd, de a későbbiekben ezt DLC-kel fogják folyamatosan tovább bővíteni. Ráadásul egy-egy modell összerakásával még nem ér véget a móka, hiszen mindegyik elmesél majd egy történetet, illetve rajtunk múlik az is, hogy az összerakott járművekből milyen jelenetet állítunk össze.

A Model Builder PC-re és konzolokra készül, és a tervek szerint valamikor 2020 vége felé jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Virtuális modellezés? Jön a Model Builder
Virtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model BuilderVirtuális modellezés? Jön a Model Builder

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló