Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers játékmenet-bemutató

Közel három percben mesélnek nekünk arról, mi minden vár ránk a játékban.

2019.10.31. 15:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Crystal Dynamics egy időre nyaralni küldte Lara Croftot, hogy egy egészen más csapat dolgaival foglalkozzon. Náluk készül a Marvel’s Avengers, amelyben ugyebár nem csak egy mindenre elszánt hőst, hanem egy egész csapatnyi mindenre elszánt hőst irányíthatunk majd.

A fejlesztők egyelőre csak Vasembert, Thort, Amerika kapitányt, Hulkot, a Fekete özvegyet és Ms. Marvelt leplezték le, így azt nem tudni, hogy rajtuk kívül ki bukkanhat még fel a Bosszúállók népes táborából. Az viszont egyre inkább körvonalazódik, hogy milyen élményekre számíthatunk a játéktól.

A minap érkezett új trailerben szépen össze is foglalnak pár érdekes játékelemet. Egyfelől szó esik a történetről, amely szerint az egykor ünnepelt Bosszúállók egy balul elsült akció után kegyvesztetté válnak, majd néhány évnyi kitaszítottság után újra összeállnak, hogy felvegyék a harcot a helyüket azóta elfoglaló AIM vállalattal és annak robotseregével. Másfelől ízelítőt kapunk a harcokból, valamint mesélnek a szerepjátékos elemekről és a bázisépítésről is.

Hőseinket külön-külön fejleszthetjük majd, ezáltal új támadásokat és képességeket oldhatunk fel hozzájuk. Az egyszemélyes kampány sztori küldetései mellett lesznek kooperatív módban is teljesíthető küldetések is, amelyeket egyszerre akár négyen is játszhatunk. A karakterfejlődési rendszer mindét módot lefedi majd. Emellett lesz egy fejleszthető főhadiszállásunk is egy kiégett egykori léghajón.

A Marvel’s Avengers egyre ígéretesebb projektnek tűnik, megjelenésére viszont még bő fél évet várnunk kell, hiszen csak 2020. május 15-én debütál PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Avengers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Avengers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló