Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Warcraft: Shadowlands

Jövőre érkezik a World of Warcraft: Shadowlands

Már a nyolcadik kiegészítőt kapja a Blizzard MMORPG-je.

2019.11.02. 17:09 | szerző: Dino | kategória: Játék

A tavalyi fiaskó után igyekezett a Blizzard mindent elkövetni, hogy a BlizzCon bejelentései között mindenki megtalálja a neki valót. A Diablo IV és az Overwatch 2 mellett pedig a World of Warcraft is szóba került, méghozzá a nyolcadik kiegészítő bejelentésével.

A World of Warcraft: Shadowlands megjelenésével a maximum szinten lévő karakterek szintjét 50-re csökkentik le, ahonnan 60-as szintig fejlődhetnek tovább. A fejlesztők ugyanis szeretnék megreformálni a szintlépés rendszerét, egyszerűbbé téve a játékosoknak a WoW-ba belépést, és éreztetni velük, hogy tényleg sokat kapnak a szintlépéssel.

Bekerül a játékba egy új zóna, kizárólag új játékosok számára (10-es szintig), egyfajta oktatórészként. Aki ezt befejezte, választhatnak, hogyan szertetnének fejlődni a játékban. Példának elmondták, hogy akit mondjuk a Mists of Pandaria sztorija érdekli, az abban fejlődjön 1-esről 50-es szintre, ahelyett, hogy az alapjátéktól több kiegészítőn keresztül kelljen különböző küldetéseken átvergődnie. 50-es szint után lehet aztán belépni a Shadowlands új helyszíneire.

A World of Warcraft: Shadowlands 2020-ban fog megjelenni. Ennél bővebbet eddig nem árultak el az időpontról, de az eddigi kiegészítők többsége az év második felében jelent meg, így valami hasonló valószínűsíthető most is (a legutóbbi két bővítés, a Legion és a Battle for Azeroth augusztusban). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló