Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Transport Fever 2

Decemberben jön a Transport Fever 2

Folytatást kap a 2016-os tycoon.

2019.11.07. 12:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Urban Games csapata eddig mindössze két játékkal hívta fel magára a figyelmet: a közepes sikerű Train Feverrel, majd a sokkal jobban sikerült Transport Feverrel. Heteken belül viszont háromra nő ez a szám, ugyanis utóbbi folytatást kap: decemberben jön a Transport Fever 2.

A játékban közel két évszázadon keresztül építgethetjük ipari és szállítmányozási birodalmunkat. Ehhez kétszáznál is több különféle járművet használhatunk fel a buszoktól, autóktól, vonatoktól kezdve egészen a hajókig és repülőkig. Logisztikai kalandjaink 1850-től egészen napjainkig terjednek majd, az eseményeket és feladatokat három sztorikampányra bontva. De persze lesznek egyszerűbb küldetések és szabad játék opció is.

Aki tényleg szeretné szabadjára engedni a kreativitását, az a beépített szerkesztőben saját világokat, tájakat, küldetéseket és kampányokat is készíthet, amihez a Steam Workshop rendszerét is használhatja.

A Transport Fever 2 kizárólag PC-re fog megjelenni december 11-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Decemberben jön a Transport Fever 2
Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2Decemberben jön a Transport Fever 2
Transport Fever 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Transport Fever 2

hozzászólások (2)

ivanova36
ivanova36 2019.11.07. 12:33
Remélem hogy konszolidáltabb gépigénye lesz mint az első résznek mert az borzalmasan teljesített azon a téren. Nem volt top gépem akkor de amint a vasutam, elérte a harmadik várost, játszhatatlanul belassult az egész.
Wing
Wing 2019.11.07. 16:25
Ez igaz volt a legeslegelső részre is, a Train Feverre. Már ott is döcögött rendesen a játék néhány óra után egy átlag vason.
ajánlott olvasnivaló