Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Ghost Warrior Contracts

Sniper Ghost Warrior Contracts launch trailer és pontok

Negyedjére megszületett az áttörés vagy ez is csak egy középszerű FPS lett?

2019.11.25. 16:02 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A CI Games eddig háromszor futott neki, hogy készítsen egy modern mesterlövész játékot, de a Sniper Ghost Warrior első három része nem tudta maradéktalanul beváltani a hozzá fűzött reményeket. A hétvégén viszont megérkezett a negyedik felvonás, a Sniper Ghost Warrior Contracts. Ebbe a készítők nagyjából mindent belepakoltak, amitől az elmúlt években jónak tűntek más játékok: vannak drónok, van bulletcam, valósághű fizika és ballisztika, karakterfejlődés és fejleszthető felszerelés, illetve szabadon bejárható hatalmas játéktér is korrekt grafikai tálalásban.

Papíron tehát minden adott, amitől sikeres lehet a játék. Ennek fényében mit mutatnak a pontok? Ezt:

Meglehetősen vegyesen alakultak az első értékelések, akad köztük elégedett, és jóval kritikusabb hang is. A legtöbb kritika a mesterséges intelligenciát éri, illetve azt, hogy hiába zsúfolták tele a játékot egyébként jó ötletekkel, ha közben legalább ennyi helyen gyengén teljesít. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy a sorozat eddigi legösszeszedettebb epizódjához van szerencsénk.

A Sniper Ghost Warrior Contracts PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg november 22-én. A premier alkalmából a launch trailer sem maradt el. ■

Sniper Ghost Warrior Contracts
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Ghost Warrior Contracts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló