Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Predator: Hunting Grounds

Új Trailerben kapott pontos dátumot a Predator: Hunting Grounds

A vadászat jövő tavasszal kezdődik.

2019.12.10. 20:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Tavasszal jelentette be a Sony, hogy a Friday the 13th: The Game-t is készítő Illfonic stúdió új projektbe kezdett. Ez is az aszimmetrikus multiplayer játékok táborát fogja erősíteni, és ez is egy népszerű filmes franchise-on alapul, csak épp halhatatlan pszichopata sorozatgyilkos helyett ezúttal egy földönkívüli szupervadász a főszereplő.

Új Trailerben kapott pontos dátumot a Predator: Hunting Grounds

Természetesen a Predator: Hunting Groundsról van szó, amely ma új előzetest kapott a State of Play alkalmából. És ha már új előzetest kapott, akkor abból végre kiderült az is, hogy pontosan mikor fog megjelenni. De ne szaladjunk ennyire előre, hisz más érdekességek is kiderültek!

Mint tudjuk, a játékosok lehetnek egyszerű kommandósok és persze predátorok is. Előbbi nem különösebben tűnik izgalmasnak, a szokásos arzenállal felszerelkezve kell – vélhetően csapatmunkára támaszkodva – felvenni a harcot az idegennel. Utóbbiból viszont több kaszt is vadászni fog. A Hunter a legkiegyensúlyozottabb lesz mind fegyverzet, mint képességek terén. A Berserker ezzel szemben fizikailag sokkal erősebb, az életereje pedig sokkal több lesz, de cserébe vélhetően lassabb és darabosabb lesz. A Scout viszont egészen apró (már’ predátorhoz mérten), cserébe rendkívül fürge és kitartó vadász lesz.

Új Trailerben kapott pontos dátumot a Predator: Hunting Grounds

Fegyverek terén a filmekből már ismert arzenálra számíthatunk, de kiegészítve ezzel-azzal. Így lesz vállon csücsülő plazmaágyú, összecsukható szigony, csuklópengék és eldobható korongpengék is, de akár vadászíjat is használhatunk majd. A becserkészett áldozatokból pedig egy mozdulattal kitéphetjük a trófeánkat, vagyis a gerincét és a koponyáját. És a legérdekesebbet a video végére hagyták: lesz női (vagy nőstény, hogy mondják ezt arrafelé?!) predátor is!

A Predator: Hunting Grounds PC-re és PlayStation 4-rekészül, és 2020. április 24-én fog megjelenni. Már most elő lehet rendelni, cserébe kapunk egy skint a predátorhoz az eredeti ’87-es moziból, illetve a másik oldalra egy pusztító „Ole Painless” gépágyút. Emellett elérhető lesz a Digital Deluxe Edition is, ebben a következő finomságok is helyet kapnak:

  • exkluzív PlayStation predátor skin
  • exkluzív PlayStation katona skin
  • Predator: Hunters – 120 oldalas digitális képregény a Dark Horse Comicstól
  • korai hozzáférést a Battlehardened Assault karakterhez
  • korai hozzáférés az Eclipse predátor maszkhoz
  • digitális mini művészi album
  • exkluzív téma PlayStation 4-hez
  • 48 órás dupla XP lehetőség

Arról egyelőre nincs hír, hogy a játék Xbox One-ra is elkészül-e. ■

Predator: Hunting Grounds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Predator: Hunting Grounds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló