Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Hardver

Ezek lesznek az MSI új notebookjai

Ezek lesznek az MSI új notebookjai

Las Vegasban mutatkoztak be az új gamer noteszgépek.

2020.01.09. 14:18 | szerző: Dino | kategória: Hardver

A Las Vegas-i CES keretében mutatta be legújabb notebookjait az MSI. Lássuk, mivel készülnek a 2020-as évre a tajvaniak!

A gamer notebookok új zászlóshajója a GE66 Raider lesz a cég kínálatában, amelynek különlegessége az RGB-világítást kapó perem. A 15,6 hüvelykes notebookba akár 300 Hz-es kijelző is rendelhető majd, így az esportok világában is érdeklődésre tarthat számot. 99,9 Wh-s akkumulátorát pedig úgy méretezték, hogy épp beleférjen a légitársaságok által megadott limitbe, 100 Wh-nál nagyobb akkut ugyanis nem lehet a fedélzetre vinni.

Ezek lesznek az MSI új notebookjai
MSI GE66 Raider

A GE66 Raiderből készül egy limitált kiadású változat is, GE66 Raider Dragonshield névvel. Ennek maratott fémlemez vázát egy űrhajó részeihez hasonlóra tervezte Colie Wertz, aki többek közt olyan filmek koncepciós tervezésében és 3D-modellezésében vett részt, mint a Star Wars, a Transformers és az Iron Man. „Elképzeltem, ahogy a Dragonshield a gép központi részévé válik. Ennek során felvázoltam azt, ahogy a pajzs egy szárnyas űrhajó hátulján helyezkedik el.” - nyilatkozta a notebookról a tervező.

Ezek lesznek az MSI új notebookjai
MSI GE66 Raider Dragonshield Limited Edition

A GS66 Stealth az általunk is tesztelt GS65 Stealth utódja, hasonlóan könnyű és vékony kialakítással. Az előbbihez hasonlóan ebbe is 99,9 Wh-s kapacitású akku kerül. A megfelelő hűtésről a Cooler Boost Trinity+ rendszer gondoskodik, három ventilátorral, amelyek mindössze 0,1 mm-esek – ez a világon jelenleg legvékonyabb ventilátorlapátokat jelenti.

Ezek lesznek az MSI új notebookjai
MSI GS66 Stealth

Új designt kap a GF65 Thin is: háromféle álcafestést mutattak be ehhez a szériához.

Ezek lesznek az MSI új notebookjai
MSI GF65 Thin

A Creator 17 nem a gamer vonalat képviseli, helyette a tartalomgyártókat célozza meg (videósokat, fotósokat). Számukra különösen fontos a pontos színmegjelenítés, amit ez a noteszgép a Mini LED technológiájú kijelzővel segít. Ez az LCD-monitorokban alkalmazott LED-es megvilágítást emeli új szintre: míg egy normál kijelzőben pár tucatnyi, esetleg pár száz LED segíti a kép megjelenítését, a Mini LED megoldással több mint ezer különálló – és külön ki/bekapcsolható – LED-zóna kerül az LCD-panel mögé. Az eredmény pedig 1000 nit-es csúcsfényesség, valamint a HDR 1000-es szabványnak való megfelelőség. Mindez egy 17 hüvelykes, 4K felbontású kijelzőben.

Ezek lesznek az MSI új notebookjai
MSI Creator 17

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló