Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Days of War

Két év early access után kiteljesedik a Days of War

A világháborús online FPS 2017 elején érkezett meg a Steamre, mostanra elérte végleges formáját.

2020.01.15. 00:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2016 tavaszán rajtolt el a Days of War Kickstarter kampánya, amely azonban idő előtt véget is ért, mert a kitűzött cél felét sem sikerült elérni. Ennek ellenére szűk egy évvel később, 2017 januárjában megérkezett a Steamre a játék korai változata. A Day of War egy második világháborúban játszódó online FPS, amelyet egy mindössze négy főt számláló pici stúdió, a Driven Arts fejleszt.

Két év early access után kiteljesedik a Days of War

A csapat munkája hamarosan meghozza gyümölcsét (pontosabban inkább beérik a gyümölcse), hiszen a Graffiti Games kiadóval közösen a minap bejelentették, hogy szinte napra pontosan két évvel a korai változat rajtja után megérkezik a Steamre a teljes verzió.

Ez egy méretes frissítés formájában ölt majd testek, amelyben egy rakás új fegyver, új pályák és új játékelemek is debütálni fognak. Az egy játékon belüli játékosok számát 32-re növelik, pályából pedig alapból 12 lesz elérhető – utóbbiak Európa, Észak-Afrika és a keleti front csatáit dolgozzák fel. A pályák száma nem tűnik elsőre túl magasnak, viszont kapunk beépített pályaszerkesztőt is, így mindenki nekiállhat elkészíteni a saját pályáit, így ezek száma rövid idő alatt igen magasra rúghat.

A Days of Wart olyan klasszikusok ihlették, mint a Day of Defeat, vagyis a készítők igyekeztek lehetőségeikhez mérten egy realisztikus FPS-t összehozni. Így hatvan fegyver közül lehet majd válogatni, a katonák pedig hat osztályból kerülhetnek ki, mindegyik más-más egyedi felszereléssel rendelkezik. A lövedékek fizikájára a tereptárgyak anyaga is hatással van, vagyis odafigyeltek, hogy másképp lassítsa le egy becsapódó lövedék sebességét egy betonfal és máshogy egy fakerítés.

Két év early access után kiteljesedik a Days of War

A Days of War teljes kiadása január 30-án debütál a Steamen. Ebben tehát már a pályaszerkesztő is benne lesz, illetve kapunk dedikált szerver-támogatást, valamint botokat is (ergo lehet majd egyedül is játszani a gép ellen), de a gore rendszer is helyet kap benne. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Days of War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Days of War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló