Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel's Avengers

Hónapokat csúszik az Marvel’s Avengers premierje

A Square Enix bejelentette, hogy a Crystal Dynamics által fejlesztett játék nem tudja tartani a májusra kitűzött premierdátumot.

2020.01.15. 13:54 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az eredeti tervek szerint idén májusban jelent volna meg a Crystal Dynamics legújabb játéka, a Marvel’s Avengers. A projekten már évek óta dolgozik a stúdió a Square Enix felügyelete mellett, de érdemben csak tavaly kezdték el megmutatni a rajongóknak is, hogy mire is számíthatnak.

Sajnos azonban a minap kiderült, hogy jóval többet kell még várnunk a premierre, mint azt eddig gondoltuk. A készítők egy blogbejegyzésben magyarázták meg, miért döntöttek a halasztás mellett.

Hónapokat csúszik az Marvel’s Avengers premierje

„Mivel magunk is rajongók vagyunk, hatalmas megtiszteltetés és öröm ezekkel a legendás karakterekkel dolgozni, hisz az igazi rajongókhoz hasonlóan mi is tudjuk, mit jelent szuperhősnek lenni. Mikor úgy döntöttünk, hogy elkészítjük nektek a mi Marvel’s Avengers verziónkat, elköteleztük magunkat az önálló történetet elmesélő sztori mód, a magával ragadó kooperatív mód, valamint a következő években várható remek tartalmak mellett. Végül is az így kapott extra időt a játék további csiszolásával és finomításával fogjuk tölteni, hogy a végeredmény megugorja azt a magas lécet, amit a rajongók állítanak vele szemben.”

A bejegyzésből továbbá kiderült, hogy a Marvel’s Avengers valamivel kevesebb, mint négy hónapot késik, vagyis PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is csak szeptember 4-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Marvel's Avengers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel's Avengers

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló