Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Boundary

Boundary RTX-bemutató

Csillogás és tükröződés a világűrben – új előzetest kapott az űrhajós lövölde.

2020.01.15. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A világűrben senki sem hallja a sikolyodat. Viszont mindenki látja a tükörképedet, feltéve, hogy megfelelő hardverrel vannak felszerelve. A Boundary egy űrállomáson játszódó taktikai FPS lesz, amelyben nem csak a súlytalanság jelenti az egyetlen érdekességet. A játékot fejlesztő Surgical Scalpels stúdió ugyanis komolyan tervezi, hogy ray-tracinggel is megtámogatja majd valamikor a premier után.

Készítettek is egy kétperces bemutatót arról, hogy an is dobná fel és tenné még valóságosabbá az egyébként sem rossz látványvilágot a valós idejű sugárkövetéses megjelenítés. Ahogy az a lenti videón is látható, elsősorban az árnyékok rajzolásán változtatna a technológia, valamint rengeteg felületen élethűen tükröződne a környezet, a tereptárgyak és a játékosok is.

A Boundary eredetileg már tavaly megjelent volna PC-re és PlayStation 4-re, de ezt nem tudták tartani. Az új premierdátumot pedig a következő hetekben fogják leleplezni. A stúdió egyébként szorosan együttműködik mind az Nvidiával, mind az AMD-vel, hogy a megjelenés után minél előbb beépíthessék az RTX-effekteket is a játékba. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Boundary
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Boundary

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló