25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mire számíthatunk a Zombie Army 4: Dead Wartól?

A legújabb előzetesben összegyűjtöttek minden fontosabb tudnivalót a játékmenetről.

Írta: GeryG

A Rebellion nem tud elszakadni a világháború korszakától, ahogy nem tud elszakadni a zombiktól sem. A stúdió leginkább a Sniper Elite szériáról ismert az utóbbi években, de legutóbb a Strange Brigade-del jelentkeztek, amely szintén azokban az időkben játszódik, csak épp alaposan nyakon öntötték fantasy és misztikus elemekkel. Nagyjából, mint az Indiana Jones.

Következő játékukkal sem távolodnak el nagyon időben, ugyanis jön a Zombie Army 4: Dead War. Az egykor pályáját egyszerű játékmódként kezdő alkotás immár teljes értékű játékká vált, amelyben a cél náci zombikat irtani szerte Európában. Mindezt lehetőség szerint négyfős kooperatív módban.

A stúdió a napokban új előzetessel jelentkezett, amelyben összegyűjtöttek minden fontosabb tudnivalót a játékmenetről. A látottak alapján nem egyszerű zombihentelésnek nézünk elébe, de nem ám. Az egy dolog, hogy a legyőzött Hitler még a pokolból is irányítani tudja élőholt seregeit, de azok legalább úgy fel vannak fegyverezve, mint egykori élő társaik voltak. Vagyis lesz itt mesterlövész zombi, lángszórós és láncfűrészes zombi, géppuskás zombi éééés… zombi tankok, zombi páncélautók is. Még mindig nem elég? Tessék: lesznek zombicápák is, bizony!

Egy ilyen veszedelemmel csak megfelelő fegyverzettel lehet szembeszállni. Így lesz nekünk is mesterlövészpuskánk (a kötelező bullet cammel), közelharcban felszeletelhetjük az ellenséget (amivel az életerőnket is visszatölthetjük), illetve mindegyik fegyverünknek lesznek egyedi extra képességei is. Végső esetben pedig egy rakás csapdát is aktiválhatunk a pályákon. Speciális képességeink egyébként nekünk is lesznek, amelyek a száz elérhető szint feloldása során apránként kerülnek a birtokunkba. A sztori mód mellett lesz horda mód is, amelyet szintén kooperatív módban lesz igazi élmény teljesíteni. Ahogy már más játékokban is megszokhattuk, ha kellő ideig túlélünk, a pálya új szakaszait nyithatjuk meg, ahol erősebb fegyvereket kaphatunk, de cserébe keményebb ellenfeleket is kell velük legyőznünk.

Mire számíthatunk a Zombie Army 4: Dead Wartól?

A Zombie Army 4: Dead War február 4-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. PC-re az Epic Games Store-ban lesz elérhető.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Zombie Army 4: Dead War

Platform:

Fejlesztő: Rebellion

Kiadó: Rebellion

Forgalmazó: magnew

Megjelenés:
2020. február 4. PC, Stadia, PS4, PS5, X1, XSX
2022. április 26. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!