Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Realpolitiks II

Készül a Realpolitiks II

A 2017-es politikai stratégiai játék idén ősszel folytatást kap.

2020.03.10. 22:07 | GeryG | kategória: Játék

2017-ben jelent meg a Jujubee stúdió stratégiai játéka, a Realpolitiks, amelyben politikai és diplomáciai eszközökkel kellett az általunk választott ország életét egyengetnünk. Ezt a tervek szerint idén ősszel újra megtehetjük, ugyanis a 1C kiadó a napokban bejelentette: készül a Realpolitiks II.

A fejlesztést ismét a Jujubee csapata végzi, akik igyekeznek új játékelemekkel feldobni az élményt. Így teljesen megújul a gazdasági rendszer, a tanácsadóink egyedi képességeire támaszkodva hozhatunk a népet támogató vagy sanyargató döntéseket. Meghatározhatjuk a külkereskedelmi célokat, élhetünk a megannyi diplomáciai eszköz valamelyikével. Ha pedig kitolnánk országunk határait, akkor a hadsereghez nyúlhatunk, amellyel immár valódi csatákban is részt vehetünk, ahol már az időjárás vagy a domborzati adottságok is befolyásolják a végkimenetelt.

A Realpolitiks II-ből a kémkedés sem marad ki, ahogy időnként előre kiszámíthatatlan eseményekkel is szembe kell néznünk, mint a természeti katasztrófák. A fejlesztők ráadásul az egész játékot úgy tervezték meg, hogy a játékosok szabadon garázdálkodhassanak benne és modok ezreivel örvendeztessék meg egymást.

A Realpolitiks II kizárólag PC-re készül, megjelenésére valamikor idén ősszel kerülhet tehát sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Készül a Realpolitiks II
Készül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks IIKészül a Realpolitiks II
Realpolitiks II
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Realpolitiks II

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló