Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dog Trainer

Légy kutyakiképző! – jön a Dog Trainer

Ha az életben nincs kutyád, legalább virtuálisan felnevelhetsz és kiképezhetsz egyet. Vagy többet.

2020.03.24. 19:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Moonlit stúdió eddig is szeretett különféle szimulátorokkal kísérletezni (náluk készül a makettezés digitális változata, a Model Builder is), most viszont egy olyan témát vettek elő, amivel garantáltan felkeltik a játékosok érdeklődését. Legalábbis az állatbarát játékosokét. Legalábbis a kutyapárti játékosokét.

A Dog Trainer ugyanis nem mást kínál, mint egy kutya felnevelésének és kiképzésének lehetőségét. A játék ötlete a stúdió alapítójától származik, aki maga is egy border collie boldog gazdája. A játékosok is egy border collie-t nevelhetnek fel annak minden felelősségével, szépségével és nehézségével. Nekik kell gondoskodni az etetésről, ápolni a bundáját, sétálni vinni. Emellett meg kel neki tanítani az alapvető parancsokat (ül, fekszik, marad stb.), de persze megannyi trükkre, akár akrobatikára is.

A virtuális kutyusokat különféle vicces kiegészítőkkel lehet majd kicsinosítani, de az igazi élményt inkább a versenyek jelenthetik, ahol az ügyességet, engedelmességet és persze a szépséget is díjazni fogják. De mindennél fontosabb, hogy a virtuális állattal minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki.

A Dog Trainer egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a fejlesztők ígérete szerint ezt nagyon hamar be fogják jelenteni. A játék kizárólag PC-re készül. ■

előző
következő
Légy kutyakiképző! – jön a Dog Trainer
Légy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog TrainerLégy kutyakiképző! – jön a Dog Trainer

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló