Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Nintendo Direct Mini bejelentések

Nintendo Direct Mini bejelentések

A Nintendo felfedte, hogy milyen játékok jönnek idén Switchre.

2020.03.30. 16:58 | GeryG | kategória: Konzol - Nintendo

A Nintendo a napokban egy új online közvetítés formájában vázolta fel az idei évre tervezett játékmegjelenéseit. Ez volt a Nintendo Direct Mini, amelyben számos játékról szó esett, ezek közül néhány már meg is jelent.

Ilyen a Good Job! akció-logikai játék is, amelyben vicces, de kihívást jelentő feladatokat kell teljesítenünk egy méretes irodaépületben. Ezt egyedül vagy kétszemélyes kooperatív módban is megtehetjük.

Új kiegészítővel bővült a Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, amelynek címe is elég hangzatos: The Black Order Expansion Pass – Pack 3: Fantastic Four: Shadow of Doom. Ebben a Fantasztikus négyes és örök ellenségük, Doctor Doom is játszható karakterként kerül a játékba, akik természetesen saját történetet is kapnak.

Nintendo Direct Mini bejelentések

Frissült a Ring Fit Adventure is, ebben debütál a Rhythm Game játékmód, amelyben más Nintendo játékok jellegzetes dallamaira kell ritmusra mozogni.

Szintén elérhető már a Shinsekai: Into the Depth kalandjáték is, amelyben a cél minél mélyebbre merülni az óceánban. Ehhez nyersanyagokat kell gyűjteni, abból pedig jobb felszereléseket gyártani. De persze az oxigénszintre és a nyomásra is folyamatosan figyelni kell.

A Panzer Dragoon Remake a klasszikus, 1995-ös játék felújítása, amelyben egy sárkány hátán lovagolva kell megküzdeni más lényekkel vagy léghajókkal. Nem csak a látvány, de az irányítás is megújult.

Nintendo Direct Mini bejelentések

A már elérhető játékok sorát végül egy másik klasszikus, a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy zárja, amely 2003-ban jelent meg, de mostantól Nintendo Switchre (és PlayStation 4-re) is elérhetővé vált.

Ezek voltak tehát azok a Nintendo Direct Mini bejelentések, amelyek már meg is jelentek. Az következők viszont csak az év hátralévő részében érkeznek majd meg. A Xenoblade Chronicles: Definitive Edition a Future Connecteddel kibővülve várható Nintendo Swithcre május 29-én. Az Animal Crossing: New Horizons a napokban jelent meg a konzolra, de április 1-12. között rendezik meg hozzá a Bunny Day ünnepséget. A Bravely Default II egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, de még biztosan idén megérkezik, de hogy addig se maradjunk szórakozás nélkül, arról a már elérhető demo gondoskodik.

Nintendo Direct Mini bejelentések

A 2K Games több, más platformokon már bizonyított játéka is várható idén Nintendo Switchre. Ilyen a május 29-én debütáló XCOM 2 Collection, valamint az első három epizódot (Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: Pre-Sequel) tartalmazó Borderlands Legendary Collection is. A BioShock trilógia is készül, ez mindhárom játék esetében a felújított verziót takarja, amelyek a BioShock: The Collection formájában egy csomagban (de egyébként külön-külön) is megvásárolhatók lesznek.

És végül, de nem utolsósorban ezekre a játékokra is lehet számítani még idén Nintendo Switchre: Burnout Paradise Remastered (a klasszikus autós játék felújított kiadása), Fuser (a Harminox új DJ-ritmusjátéka), King’s Bounty II (egy klasszikus szerepjáték modern folytatása), Ninjala (akár nyolcan is egymásnak eshetünk egy-egy halálos ninját irányítva), Catherine: Full Body (a kalandjáték végre Switchre is megjelenik) és Star Wars Episode I: Racer (fogathajtó verseny a kultikus sorozatból). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló