Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Noah's Ark

Építsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s Ark

A játékban nem csak hajóácsnak kell állnunk, de az állatokat is nekünk kell összegyűjteni.

2020.04.22. 14:50 | GeryG | kategória: Játék

Úgy tűnik, a SimulaM szeretné újszerű, interaktív módon megismertetni a fiatalabb generációval a Bibliát, ezért több vallásos témájú játékon is dolgoznak. Ilyen lesz az I am Jesus és a Noah’s Ark is.

Utóbbiban természetesen Noé bárkájának megépítése és használata lesz a feladatunk, vagyis tulajdonképpen egy vallási alapú hajóács-szimulátorról van szó. A hajót az előzetesen megadott leírások alapján a semmiből kell felépítenünk, elemről elemre haladva. Ha elkészültünk, jöhet a második fázis: össze kell gyűjtenünk minden állatfajból egy párt, hogy biztosítsuk a túlélésüket. Ha ezt is teljesítettük, akkor jön a neheze: megkezdődik az esőzés, nekünk pedig túl kell élnünk az özönvizet.

A Noah’s Ark egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés PC-re folyik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Építsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s Ark
Építsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s ArkÉpítsd meg Noé bárkáját, jön a Noah’s Ark

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló