Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Predator: Hunting Grounds

Fontos szereplővel bővül a Predator: Hunting Grounds

Dutch egy ingyenes frissítés és egy fizetős DLC formájában érkezik meg a játékba.

2020.05.12. 21:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Predator: Hunting Grounds egyelőre nem váltotta meg a világot, ám az alapok jók, kellő odafigyeléssel és utógondozással még egy jó kis multiplayer játékot is lehet belőle kreálni. Jelenleg azonban több sebből is vérzik, ezek egyike a kiegyensúlyozatlanság, egy másik pedig a tartalom szűkössége.

Utóbbin hivatott némileg javítani a május 26-án érkező ingyenes frissítés és az első fizetős DLC is. Mindkettő egy bizonyos karakter köré épül, aki nem más, mint Dutch, vagyis az eredeti moziban az Arnold Schwarzenegger által alakított kommandós.

Cikkajánló
Predator: Hunting Grounds teszt – Get tú de csápá!!
Az Illfonic csapata a Péntek 13 után ismét egy jól ismert mozis franchise alapján készített aszimmetrikus multiplayer játékot.
» Olvasd el!

Az ingyenes frissítéssel magát a karaktert nem kapjuk meg, azonban minden szintlépésnél kapunk egy kis videót, amelyekből azt tudhatjuk meg, hogyan alakultak a dolgok Dutch számára az első rész eseményei után. Ha viszont szeretnénk tényleg a bőrébe is belebújni, akkor már a fizetős DLC felé kell fordulnunk, ez adja ugyanis a játékhoz Dutch karakterét játszható formában.

Fontos szereplővel bővül a Predator: Hunting Grounds

Ez csak az első bővítés lesz a tervezettek közül, a következő hónapokban további hasonló frissítésekre és DLC-kre lehet majd számítani. ■

Predator: Hunting Grounds
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Predator: Hunting Grounds

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló