Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Planet Coaster

A következő konzolgenerációra is elkészül a Planet Coaster

De velük együtt az aktuális konzolokon is tiszteletét teszi.

2020.06.22. 22:32 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development nem kis fába vágta a fejszéjét. Vannak ugyanis olyan játékműfajok, amelyek piszok nehezen ültethetők át a konzolokra, mivel irányításukat eredendően a billentyűzet-egér párosra álmodták meg. A stratégiai játékok a legjobb példának számítanak erre. A stúdió most mégis azt tervezi, hogy egyik legnépszerűbb játékát konzolokra is elkészíti.

Készül tehát a Planet Coaster: Console Edition, amely valamikor karácsony környékén landolhat majd a boltok polcain. A játékmenet ugyanazt a szabadságot kínálja majd, mint PC-n, vagyis minden játékos a legapróbb részletekig megtervezheti, megszerkesztheti, felépítheti és üzemeltetheti álmai vidámparkját. Nem csak a játékokat, attrakciókat, árusító és kiszolgáló épületeket vagy épp a hullámvasutakat építhetik meg apró elemekből, de a dekoráció, a látványelemek és minden egyéb felett is teljes kontrollt kapnak. Hogy az építkezésnél még sokkal keményebb parkmenedzsmentről már ne is beszéljünk!

A Planet Coaster: Console Edition ráadásul már nem csak az aktuális konzolokra fog megjelenni, hanem a közeledő új generációra is, vagyis PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X-re is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Planet Coaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Planet Coaster

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló