Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fall Guys: Ultimate Knockout

Őrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall Guys

Egyszerre akár hatvanan is nekieshetünk a veszedelmekkel teli, de mókás akadálypályának, de a végén csak egy maradhat.

2020.07.12. 12:30 | GeryG | kategória: Játék

A Devolver Digital gondozásában fog megjelenni néhány héten belül a Mediatonic következő mókás játéka, a Fall Guys: Ultimate Knockout. A stúdió korábban is szeretett rendhagyó játékokat készíteni, elég csak a galambos Hatoful Boyfriendre gondolni.

A Fall Guys: Ultimate Knockout talán ennyire nem lesz elvont, de mindenképpen a mókás alkotások táborát fogja gyarapítani. Egy multiplayer partyjátékról van szó, amelyben egyszerre akár hatvanan is játszhatunk együtt. A játékosok mindenféle vicces figurát irányíthatnak, a cél pedig minél tovább jutni a gyakran agyament akadályok közt. Körről körre egyre kevesebben maradnak majd, míg a végén már csak egyetlen versenyző marad talpon.

A Fall Guys: Ultimate Knockout PC-re és PlayStation 4-re fog megjelenni augusztus 4-én. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Őrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall Guys
Őrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall GuysŐrült multiplayer partyjáték, augusztusban jön a Fall Guys
Fall Guys: Ultimate Knockout
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fall Guys: Ultimate Knockout

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló