Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

SCUM

Frissült a SCUM korai változata

Rég hallhattunk a 2018-ban elrajtolt túlélőjátékról, most új frissítést kapott.

2020.07.29. 14:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2018-ban rajtolt el, és azóta sem hagyta el az early accesst a Gamepires stúdió online túlélőjátéka, a SCUM. A Steamen még bő egy napig 40%-os kedvezménnyel megvásárolható játékhoz a napokban új frissítés érkezett, amely a fejlesztők elmondása szerint jelentős újításokat hozott magával.

Az újdonságok több játékelemet is érintenek. A fegyverek, amelyek meg is hibásodhatnak, új célzó kiegészítőket, valamint új animációkat kaptak. A járművekből való lövöldözés is módosult, ahogy megváltozott a beszállás animációja is. Az autók ajtaja immár fedezékként is szolgál, a kerekeket pedig ki lehet lőni. Egy sor új animáció is került a játékba, mint a dobás, fegyver célra tartása, fojtások és más közelharci mozdulatok.

A fejlesztők a hangeffekteken is sokat csiszoltak, a hangok most már vertikálisan és horizontálisan is bepozícionálhatók. Végül, de nem utolsósorban új kiegészítőkre is futotta a fejlesztők erejéből: bajonett, kesztyűk, ruhák és cipők bővítik a kínálatot. Arról továbbra sincs hír, hogy a SCUM mikor hagyhatja el az early accesst. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

SCUM
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
SCUM

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló