Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Augusztusban jön az IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk

Újabb kiegészítővel bővült a Cliffs of Dover Blitz Edition.

2020.07.29. 14:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Elég nehéz nyomon követni, hogy akkor most épp melyik is az aktuálisan legfrissebb IL-2 Sturmovik epizód. A 1C Entertainment gondozásában gyarapodó második világháborús repülőgép-szimulátor széria hamarosan újabb taggal bővül, ez lesz az IL-2 Sturmovik: Desert Wings – Tobruk.

Valójában egy kiegészítőről van szó, méghozzá a 2017-ben megjelent Cliffs of Dover Blitz Edition kiegészítőjéről (amely ugyebár a 2011-es Cliffs of Dover újrázása, de nem a legutóbbi epizód a sorozaton belül…). Ahogy arra a címből már minden történelemben vagy földrajzban picit is jártas olvasónk rájöhetett, ezúttal Észak-Afrika egén cikáznak majd a szövetséges és tengelyhatalmak vasmadarai.

A fejlesztők ígérete szerint negyvennél is több új repülővariáns kerül a játékba, amelyekkel egy 385*385 km-es pálya felett lőhetjük sírba egymást. A pálya természetesen Tobruk térségét ábrázolja, ahol megannyi kisebb település, rengeteg reptér és más jellegzetes tájékozódási pont fedezhető fel. A földön is lesznek új egységek, huszonöt új tank, tüzérség és egyéb jármű rója majd az utakat, míg a vizeken az angol, olasz és német hadihajók fognak cirkálni.

Technikai oldalon is lesznek fejlesztések. Sokat csiszolnak a repülők viselkedésén és irányításán, a motor túlmelegedésén, a propellerek fizikáján, a sérülésmodellen. Emellett új élsimítás, kiterjesztett látómező, részletesebb terepmodellek, tessellation és más mutatós effektek teszik még szebbé a képi világot.

Az IL-2 Sturmovik: Desert Wings – Tobruk a tervek szerint augusztus 6-án fog megjelenni, de a futtatásához szükség van a fent említett Cliffs of Dover Blitz Edition alapjátékra is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló