Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

Már megint Sam Fisher, de még mindig nem Splinter Cell

A Ubisoft újra a rajongók érzéseivel szórakozik, ezúttal a Rainbow Six: Siege-en keresztül.

2020.08.12. 15:30 | GeryG | kategória: Játék

Lehet, hogy a Ubisoft direkt csinálja? Lehet, hogy szándékosan szórakoznak a rajongókkal és azt vizsgálják, mikor szakad el végleg a cérna? Mint ismert a francia kiadó birtokolja a Tom Clancy nevéhez kötődő videojáték-franchise-ok jogait. És mint ilyen, nekik köszönhettük az elmúlt években a The Division két epizódját, a Ghost Recon sokak szerint nem túl üdítő megújulását és persze az esport körökben még mindig piszok népszerű Rainbow Six: Siege-et is.

És nekik köszönhetjük, hogy immár hét éve, vagyis 2013 óta nem kapott új, saját önálló játékot az egyik legnépszerűbb Tom Clancy-karakter, Sam Fisher. Bizony, a Splinter Cell: Blacklist óta parkolópályán van a franchise, a rajongók pedig továbbra sem értik, hogy miért.

A Ubisoft viszont az elmúlt években sportot űz belőle, hogy elhúzza a mézes madzagot az orruk előtt. Előbb a Ghost Recon: Wildlandsben bukkant fel Sam egy frissítésben érkezett küldetés erejéig. Majd jött ennek folytatása, a Ghost Recon: Breakpoint, amelyben szintén akciózhattunk a társaságában.

Most pedig itt az újabb vendégszereplés: Sam Fisher legközelebb a Rainbow Six: Siege-ben bukkan majd fel, amikor aktiválják az Operation Shadow Legacy frissítést. Ennél többet még a rövidke előzetes dacára sem lehet tudni, mivel a részletes bejelentésre csak augusztus 16-án kerül majd sor.

És akkor a kötelező optimizmus: lehet, hogy a Ubisoft az elmúlt években ezekkel a vendégszereplésekkel csak fel akarta készíteni a rajongókat Sam következő önálló játékára? Vagy tényleg csak annyiról van szó, hogy a személyével olcsón megvalósítható kiegészítőket tudnak gyártani? Esetleg arról, hogy a Ubisoft nemes egyszerűséggel csak nem akarja, hogy teljesen a feledés homályába vesszen a karakter? Egy biztos: rajongói igény lenne már egy új Splinter Cell epizódra! ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló