Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Transport Inc.

Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.

A tömegközlekedést szimuláló játékban földön, vízen és levegőben szállíthatjuk az utasokat.

2020.08.17. 23:30 | Pixelhexer89 | kategória: Játékhírek

Azt gondolom, ha valahol releváns lehet egy közlekedési vállalat működését szimuláló játék, akkor az Magyarország. A Transport Inc.-ben ugyanis virtuális MÁV és Volánbusz vezérként mutathatjuk meg, hogy mi mindent sokkal jobban csinálnánk.

Az autóbusz-, vonat- és légijáratokat Európában vagy Észak-Amerikában kell működtetnünk. Munkánk során nemcsak a nyereséges működésre és a piacpolitikánkra kell hangsúlyt fektetnünk, hanem mindenekelőtt a logisztikára. Csupa olyan kihívással kell szembenéznünk ugyanis, amelyekkel a nagy társaságoknak is meggyűlik a bajuk: elavuló járműflotta, technikai problémák, csökkenő utasszám, szakszervezeti sztrájk stb. A játékot tovább nehezíthetik a spontán felmerülő nehézségek, mint például egy váratlan tüntetés Párizsban, vagy egy tömegeket vonzó nemzetközi sportesemény Barcelonában.

A fejlesztők elmondása szerint a játék kíméletlenül megbüntet minket, ha az utasok valamiért elégedetlenek, ugyanakkor szép kis summához juthatunk, ha megbízhatóan és pontosan végezzük a munkánkat. A játékban persze konkurens vállalatok is helyet kapnak, akiket akár szabotálhatunk is, ezzel csökkentve a velünk szembeni versenyelőnyüket.

A Transport Inc. 2020. augusztus 27-én jelenik meg PC-re, a zárt béta keretében azonban akár már most kipróbálhatjátok a játékot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.
Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.Még ebben a hónapban megjelenik a Transport Inc.
Transport Inc.
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Transport Inc.

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló