Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Borderlands 3

Bemutatkozott a Borderlands 3 negyedik kampánykiegészítője

Már a címe is mesés: Psycho Krieg and the Fantastic Fusterluck.

2020.08.26. 18:14 | GeryG | kategória: Játék

Ahogy azt a Gearbox előre megígérte, bemutatkozott a Borderlands 3 legújabb, immár negyedik sztori-DLC-je, amely a kampányt bővíti tovább egy újabb történettel. Az új kiegészítő a hangzatos Psycho Krieg and the Fantastic Fusterluck címet kapta.

Az új sztorivonal teljesítésével annak járhatunk a végére, hogy a Borderlands 3 világát benépesítő megannyi pszichopata mitől is őrült meg. A legenda szerint valahol elrejtve létezik egy Vaulthalla nevű hely, amely olyan tudást őriz, amitől megőrülnek azok, akik ellátogatnak oda. Hogy hol van ez a hely, azt csak egyetlen ember tudja: a legőrültebb, Krieg. De belőle nem lehet szép szóval kiszedni semmit, szó szerint bele kell másznunk a fejébe. Hogy megtudjuk, hogy van ez a bizonyos Vaulthalla, előbb végig kell mennünk Krieg elméjének összes veszedelmes bugyrán.

Az új kiegészítő, amely saját előzetest is kapott, a tervek szerint szeptember 10-én érkezik meg PC-re és konzolokra a season pass részeként. Ugyanezen a napon egy ingyenes frissítés is érkezik majd a játékhoz, amelyben az eddigi legnagyobb és (egyelőre) utolsó szintlimit-emelést is megkapjuk: 65 lesz a legmagasabb érték, ahová felküzdhetjük karakterünket. ■

Borderlands 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Borderlands 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló