Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

NBA 2K21

Karrier és strandolás az NBA 2K21-ben

A legújabb előzetes a karrier játékmódot és az új közösségi részt mutatja be.

2020.09.01. 15:08 | GeryG | kategória: Játék

Napokon belül megjelenik a 2K Sport legújabb sportjátéka, az NBA 2K21. Az idei rész azért is érdekes, mert most csak az aktuális konzolgenerációra és PC-re érkezik meg a játék, ám később természetesen már PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is elérhető lesz.

Addig is a készítők összedobtak egy vadonatúj előzetest, amely ezúttal két játékelemre koncentrál. Az egyik a mycareer játékmód, amelyben idén egy egykori kosárlabda-sztár fiának történetét élhetjük át.

Nem csak a középiskolai és az egyetemi évek alatt kell kimagaslóan teljesítenünk, de közben az apánk árnyékából is meg kell próbálnunk kilépni. Ha elég ügyesek leszünk, akkor a draft-értékeink nőni fognak, és megfelelő menedzsmenttel esélyünk lesz bekerülni az NBA valamelyik csapatába is. A sztorit olyan színészekkel és sportolókkal dobták össze a készítők, mint Jesse Williams, Michael K. Williams, Djimon Hounsou, Mireille Enos, illetve Daminan Lillard és Zion Williams.

A másik játékelem az új közösségi tér, a 2K Beach. Itt gyűlnek össze a játékosok virtuális másai, hogy megmutassák egymásnak a frissen feloldott új csukákat és trikókat, esetleg kiálljanak egymás ellen egy 3v3 vagy 5v5 mérkőzésre.

Az NBA 2K21 tehát PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre szeptember 4-én érkezik meg, míg a PS5 és XSX változatok egyelőre nem kaptak premierdátumot. ■

NBA 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
NBA 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló