Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Conan Exiles

Holnap jön a Conan Exiles: Isle of Siptah

Ez lesz a játék első nagy kiegészítője, amely új szigetekkel, barlangokkal, szörnyekkel és sok más újdonsággal kecsegtet.

2020.09.14. 13:26 | GeryG | kategória: Játék

A Conan Exiles mára a Funcom kiadó kétségtelenül legsikeresebb MMORPG-je lett, hiszen megjelenése óta tízmilliónál is több játékos próbálta ki. A fejlesztők az elmúlt bő két évben több kisebb-nagyobb DLC-vel bővítették a játékot, ám első nagy kiegészítőjére egészen mostanáig kellett várni.

Az Isle of Siptah korai változata holnap rajtol el PC-n. Akik belevágnak az új kalandba – legyenek azok új vagy veterán játékosok – teljesen a nulláról kezdhetik meg egy új karakter felépítését. Siptah szigetét mágikus viharok tépázzák, földjét sosem látott szörnyek járják. Aki ide beteszi a lábát, több mint egy tucat titkokat rejtő dungeont fedezhet fel, amelyekben megannyi mágikus kincs vár rá. Nem beszélve a sziget belsejében az ég felé törő rejtélyes tornyot, amelyet viharok vesznek körül.

A fejlesztők ígérete szerint a kiegészítőben két új építészeti stílus is helyet kap, így már kalóztanyákat és fenséges kastélyokat is emelhetünk. Emellett egy új hátas, egy hatalmas rinocérosz is várja a játékosokat.

A Conan Exiles: Isle of Siptah korai változata a tervek szerint holnap rajtol el PC-re, teljes változata valamikor 2021-ben várható, ekkor már PC mellett konzolokra is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Holnap jön a Conan Exiles: Isle of Siptah
Holnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of SiptahHolnap jön a Conan Exiles: Isle of Siptah
Conan Exiles
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Conan Exiles

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló