Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

BPM: Bullets Per Minute

Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!

Valkűröddel a zenére ugrálhatsz és lőhetsz ebben a retro FPS-ben.

2020.09.15. 15:00 | Dino | kategória: Játék

Míg a Double Kick Heroes gyakorlatilag egy hagyományos zenei ritmusjáték volt, pixeles-zombis-metalos körítéssel, az Awe Interactive fejlesztésében készült BPM: Bullets Per Minute alapvetően egy retro vonalat képviselő FPS, amelyben azonban igen fontos szerepet kap a zene.

A játékban ugyanis választott valkűrünkkel a rock stílusában fogant soundtrack ritmusára kell ugrálnunk és lődöznünk. Feladatunkat valahogy így fogalmazzák meg a fejlesztők: „nyírd ki az összes bosst a ritmusra, miközben rohadt királyul néz ki, amit csinálsz”. A zenét elmondásuk szerint Wagner, a Muse és az Audioslave inspirálta.

A BPM amúgy egyben a roguelike stílust is képviseli, a helyszíneket ugyanis véletlenszerűen generálja és népesíti be mindenféle lényekkel. „Nehéz, vad, és időbe kerül megszokni, de ha rátalálsz az ütemre, nehéz lesz abbahagynod” - mondta a játékról az Awe Interactive alapítója, David Jones.

A BPM: Bullets Per Minute PC-re jelent most meg, valamikor később azonban konzolos verzió is várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!
Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!Lődözz ritmusra a BPM: Bullets Per Minute-ben!
BPM: Bullets Per Minute
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
BPM: Bullets Per Minute

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló