25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

PlayStation 4-re is megjelent a Deathtrap

A NeocoreGames tower defense játéka először PC-re, majd évekkel később Xbox One-ra is elkészült. A sort most a PS4-es változat zárja.

Írta: GeryG

A NeocoreGames még 2015-ben, vagyis jó öt évvel ezelőtt dobta piacra a The Incredible Adventures of Van Helsing játékainak világában játszódó tower defense játékát, a Deathtrapet. A stúdió a következő években is ezen a projekten szorgoskodott, hiszen először összedobták az Xbox One változatot, amely 2017-ben jelent meg. Mostanra pedig elkészültek a harmadik kiadással, vagyis immár PlayStation 4-re is elérhető a játék.

A Deathtrap a klasszikus tower defense játékmenetet helyezte a Van Helsing franchise univerzumába, és meg is bolondította azt némi akció-szerepjátékos fűszerezéssel is. Ennek megfelelően a sötétség bugyraiból újra előtörő szörnyek hordáit a mágus, a zsoldos vagy a mesterlövész segítségével kell megállítanunk. Mivel ez egyedül lehetetlen küldetés lenne, hősünkkel az ősi csapdák rendszerét is újra működésbe kell hoznunk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Deathtrap

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2014. ősz PC
n/a: Mac, PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!