Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Drone Swarm

Űrbéli drónok ezreit irányíthatod a Drone Swarmban

A sci-fi stratégia hamarosan megjelenik, addig is kipróbálhatod a demóját.

2020.10.08. 14:41 | GeryG | kategória: Játék

A jövőben a drónok lehetnek a háborúk főszereplői, a távoli jövőben pedig akár az űrháborúké is. Legalábbis ezt a képet festi elénk a stillalive studios készülő űrstratégiája, a Drone Swarm. A játék másfél hét múlva érkezik, de a demóját már most, a Steam őszi játékfesztiválján kipróbálhatod.

A Drone Swarm története a XXII. században játszódik, amikor a Földet idegen civilizáció támadta meg egy hatalmas drónsereggel. Bár a bolygó jelentős részét elpusztították, és az emberiséget a pusztulás szélére sodorták, mégsem győztek. Az emberek ugyanis megfejtették, hogyan tudják a tudatukat a drónokra telepíteni, onnantól pedig már az ő céljaikat szolgálták. A bolygó azonban lakhatatlanná vált, ezért megépítették az Argo űrhajót, amellyel az emberiség maradéka, élükön az általunk alakított Carter kapitánnyal, útnak indulnak, hogy új otthont keressenek maguknak.

Az Argo tehát az emberiség utolsó reménye a fennmaradáshoz, így ennek megvédése mindennél fontosabb. Elsősorban erre használhatjuk majd az irányításunk alá sorolt 32 ezer drónt. A játék során vissza kell vernünk velük az idegenek támadásait és válaszcsapásokat kell mérnünk rájuk.

Hogy mindez játékmenet szempontjából hogyan fest, arról az alábbi előzetes tanúskodik, míg picit feljebb egy sztori-trailert is megnézhettek. Aki pedig kedvet kapott a játékhoz, az tehát már most kipróbálhatja a Steamen a demóját. A premierre október 20-án kerül majd sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Drone Swarm
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Drone Swarm

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló