Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farm Mechanic Simulator

Szerelj traktort! Jön a Farm Mechanic Simulator

Ha egy diesel-motort már csukott szemmel is összeraksz, akkor most szintet léphetsz, jöhetnek a jóval nagyobb masinák.

2020.10.09. 13:11 | GeryG | kategória: Játék

Autószerelő-szimulátor már évek óta van, mezőgazdasági szimulátor meg talán még régebb óta. De mi lenne, ha e kettőt vegyítenénk? A Glob Games Studio csapata megtette, illetve épp most teszi. Így jöhet jövőre a Farm Mechanic Simulator.

Bár egy ilyen játék esetében történetről nem nagyon szokás beszélni, az első trailerből azért valami ilyesmit is le lehet szűrni. Eszerint egy autószerelőt alakítunk majd, aki megunta az autóversenyzés világát és valami csendesebbre, nyugisabbra vágyott. Ezért fogta magát, és a versenypálya mellől vidékre költözött, ahol aztán eleinte egy koszos sufniban állt neki a környező gazdák lemustrált traktorjait bütykölni.

Mindez természetesen a Car Mechanic Simulator szériához hasonló játékmenetet ígér. Változatos hibákkal gördülnek be hozzánk a különféle mezőgazdasági gépek, amelyeken előbb meg kell találnunk a hiba forrását, szétszerelni a gépet, megrendelni a megfelelő cserealkatrészt, majd összeszerelni és kipróbálni, hogy működik-e. Ha jól dolgozunk, a koszos sufnit is hamar egy nagyobb és jobban felszerelt műhelyre cserélhetjük.

A Farm Mechanic Simulator PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re, valamint Nintendo Switchre készül. A megjelenésre valamikor 2021-ben kerülhet sor. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Szerelj traktort! Jön a Farm Mechanic Simulator
Szerelj traktort! Jön a Farm Mechanic SimulatorSzerelj traktort! Jön a Farm Mechanic SimulatorSzerelj traktort! Jön a Farm Mechanic SimulatorSzerelj traktort! Jön a Farm Mechanic SimulatorSzerelj traktort! Jön a Farm Mechanic Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló