Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mafia: Definitive Edition

Noir módot kapott a Mafia: Definitive Edition

Ha nem volt elég hangulatos a játék, így biztosan az lesz!

2020.10.12. 14:53 | GeryG | kategória: Játék

Az ősz egyik nagy durranása eddig a Mafia: Definitive Edition, amellyel mind a közel húsz éves eredeti immár veterán rajongói, mind az ifjabb generáció remekül szórakozhatott. A játék, bár nem lett hibátlan, méltó módon tiszteleg az előd előtt, mai szemmel is pofás formában dolgozta fel Tommy Angelo kalandjait.

Persze biztosan vannak olyanok, akiknek nem lett elég hangulatos a játék, ezért számukra a készítők a minap előrukkoltak egy meglepetéssel. A legutóbbi frissítéssel ugyanis egy új képi világ került a választható opciók közé.

Cikkajánló
Mafia: Definitive Edition teszt – Újra szól a Tommy Gun
A Mafia új kiadása megmutatja, mennyit fejlődött a videojáték-ipar közel két évtized alatt. De a régi hangulatot csak részben hozza vissza.
» Olvasd el!

Aki a noir módot választja, az tényleg úgy érezheti, hogy egy korabeli gengszterfilmet néz: a kép fekete-fehérre vált, és szemcsés hatást is kap, így fokozva a vizuális élményt. Szintén a frissítés jóvoltából érkeztek meg a HUD beállítási lehetőségei, amelyekkel mindenki szabadon variálhatja a képernyőt betöltő információkat.

A Mafia: Definitive Edition PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg szeptember 25-én. A frissítés részletes leírását a hivatalos oldalon olvashatjátok. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Mafia: Definitive Edition
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Mafia: Definitive Edition

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló