Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Car Detailing Simulator

Restaurálásra fel! Jön a Car Detailing Simulator

A magukat ismeretterjesztőnek álcázó csatornákon rengeteg ilyen műsort látni, most bele is kóstolhatunk az autórestaurálásba.

2020.10.13. 22:34 | GeryG | kategória: Játék

Míg régen állatos műsorok, történelmi dokumentumfilmek vagy épp a világűrt bemutató filmek mentek az ismeretterjesztő csatornákon, addig manapság sokkal nagyobb teret kapnak a zálogházi kalandok, a raktári licitháborúk, az ősi idegenek és persze az ilyen-olyan autórestaurátor műsorok.

Aki az utóbbiakat szereti, az most dörzsölheti a tenyerét, hiszen a Game Incubator jóvoltából készül a Car Detailing Simulator. Ez a csapat kifejezetten az ilyen játékokra gyúrt, hiszen ők készítik a Ship Graveyard Simulatort, a Disco Simulatort, a Police Shootoutot, az Orchard Simulatort vagy épp az Animal Sheltert. Csupa szimulátor.

De visszatérve a Car Detailing Simulatorra, a játék lényege, hogy az ország számos eldugott pontján felkutassunk rég elfeledett veterán autócsodákat. Ezeket aztán levontatjuk szépen a garázsunkba, ahol nekiállhatunk levakarni róluk a rozsdát, kicserélni a tönkrement alkatrészeket, kicicomázni az utasteret, felpolírozni a friss festést, aztán jó pénzért továbbadni a kicsikén. Hogy aztán egy másik rozsdahalommal kezdjük az egészet elölről.

A Car Detailing Simulator kizárólag PC-re készül és valamikor 2021-ben jelenhet meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Restaurálásra fel! Jön a Car Detailing Simulator
Restaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing SimulatorRestaurálásra fel! Jön a Car Detailing Simulator

hozzászólások (1)

Gobiakos
Gobiakos 2020.10.14. 08:59
Ahhh, ezt nagyon tudnám szeretni. :love:
ajánlott olvasnivaló