Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fata Deum

Fata Deum – visszatér az istenszimulátor műfaj

Öt istenség egyikeként el kell érnünk, hogy az emberek minket imádjanak ne a másik négyet.

2020.10.14. 18:02 | GeryG | kategória: Játék

Sokan emlékezhetnek még a Lionhead egykori sikerjátékára, a Black & White-ra. Ebben egy isten bőrébe bújhattunk, akinek gondoskodnia kellett – valamilyen formában – az őt imádó vagy épp rettegő népéről. Bár nagy siker volt a játék, valahogy az istenszimulátor műfaj mégis a feledés homályába veszett az évek során.

Jövőre viszont újra a köztudatba robbanhat, készül ugyanis a Fata Deum, amely pontosan ezt a műfajt képviseli majd. A játékosok az öt istenség egyikét irányítják majd egy fantáziavilágban. A cél természetesen az, hogy e világ lakói őt kövessék, ne pedig a másik négy (MI által irányított) istent.

Hogy miképp győzzük meg őket, leigázzuk-e őket vagy felemeljük, az rajtunk múlik. A játékban nappal és éjszaka is másképp hathatunk rájuk. Nappal segíthetjük vagy akadályozhatjuk őket az ügyes-bajos dolgaikban. Éjszaka pedig befolyásolhatjuk az álmaikat. Bármit is teszünk, nem szabad elfelejteni, hogy a népünk önálló és szabad akarattal rendelkező egyénekből áll, vagyis mi csak közvetve hathatunk rájuk, közvetlenül nem. Végül, de nem utolsósorban el kell érnünk, hogy nekünk emeljék a világ legnagyobb szentélyét.

A Fata Deum a tervek szerint 2021 áprilisában jelenhet meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Fata Deum – visszatér az istenszimulátor műfaj
Fata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfajFata Deum – visszatér az istenszimulátor műfaj

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló